Campionat de Snooker pentru amatori, la Cluj – primul sezon

Campionatul a fost câştigat de Claudiu Ilea, cu 9 etape din 10 câştigate. Felicitări tuturor! 

Etapele a VII-a şi a VIII-a au fost câştigate de acelaşi Claudiu Ilea, care a cedat o singură rundă de la începutul campionatului. Iată clasamentul înaintea etapei a IX-a, care începe vineri, 16 noiembrie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etapa a VI-a

Claudiu Ilea, 5 din 6 etape câştigate! 

No automatic alt text available.

Etapa a V-a

Claudiu Ilea revine şi câştigă o nouă etapă!

Etapa a IV-a

Dan Dumitraş este câştigătorul rundei la Campionatul Snooker Club Cluj!

Etapa a III-a

Runda a treia a Campionatului Local de Snooker a avut loc în weekendul 8-10 iunie, la Snooker Club Cluj şi a fost câştigată de acelaşi Claudiu Ilea, după o finală reeditată cu Edi Agapie. Ne revedem în scurt timp cu etapa a IV-a. 

Etapa a II-a

Claudiu Ilea câştigă şi etapa a II-a a Campionatului Local de Snooker de la Cluj-Napoca, după 4-1 în finală cu Edi Agapie. Iată rezultatele, tabloul şi clasamentul. Revenim în curând cu detalii despre etapa a III-a. 

….

Încă de la înfiinţare, Snooker Club Cluj şi-a dorit să contribuie constant şi consistent la dezvoltarea snookerului atât la nivel local, cât şi la nivel regional. Am fost parteneri la unul dintre cele mai importante evenimente de snooker desfăşurate în ultimii ani în România, am iniţiat cursuri de snooker pentru amatori alături de Marius Ancuţa şi am organizat în fiecare an turnee în care jucătorii şi pasionaţii de snooker din Transilvania şi nu numai şi-au putut proba calităţile într-un mediu organizat şi profesionist.

Primul sezon de snooker, la Cluj

În acest sens, am decis că e momentul să trecem la o nouă etapă în promovarea şi dezvoltarea snookerului din Ardeal. Snooker Club Cluj organizează din luna aprilie a anului 2018 Campionatul de Snooker pentru Amatori, la Cluj-Napoca. Prima etapă a avut deja loc, în perioada 13-15 aprilie. Au participat 14 jucători, iar câştigătorul rundei a fost desemnat Claudiu Ilea, care l-a învins în finală pe Lorin Druţă, cu scorul de 4-0. Cel mai mare break (71) i-a aparţinut aceluiaşi Claudiu Ilea.

 

Cum te poţi înscrie

Campionatul va avea o etapă pe lună până la finalul anului. Te poţi înscrie oricând în timpul competiţiei, în ziua de marţi de dinaintea fiecarei etape la care vrei să participi.

Etapa a II-a are loc în weekend-ul 11-13 mai. Înscrie-te sau cere detalii la telefonul 0736-661.746 sau pe snooker@roxer.ro. Înscrierile se fac până marţi, 8 mai, la ora 16:00.

Taxa de participare este de 250 lei/campionat si se va achita o singură dată, la înscrierea în competiţie, iar taxa de 40 lei/etapă se va achita în zilele de marţi inaintea fiecărei etape în care concurentul doreşte să se înscrie.

Premii

Locul 1 – 2000 de lei + Abonament Gold la Snooker Club Cluj

Locul 2 – 1000 de lei + Abonament Silver

Locul 3 – 500 de lei +Abonament Bronze

Locul 4 – 500 de lei

Locul 5 – 250 de lei

Locul 6 – Abonament Bronze

Cel mai mare break (50+) – 750 de lei

Tinuţă obligatorie

– cămaşă cu mânecă lungă (orice culoare)

– pantalon de stofă de culoare închisă

– pantofi negri, gri sau maro

– vesta şi papion sau cravată

Vă aşteptăm!

Formatul competiţiei şi regulamentul complet – AICI

Leave a Reply