Cursuri de snooker la Cluj, cu Marius Ancuţa!

Cursul de snooker (3 sesiuni de cate 3 ore, cu Marius Ancuta) costa 540 de lei, in care e inclusa si inchirerea meselor la salonul Snooker Club Cluj. Înscrierile se fac la adresa snooker@roxer.ro sau la 0745-542.632.

Snooker Club Cluj organizează în premieră cursuri de snooker la Cluj, cu Marius Ancuţa, antrenor acreditat – World Snooker Coach. Primele sesiuni au avut loc weekendul 29 septembrie – 1 octombrie, la salonul de pe Calea Baciului 1-3.

Marius Ancuţa este primul antrenor de snooker roman acreditat de World Profesional Billiards and Snooker Association şi cel mai cunoscut comentator de snooker din România.

Iată şi un fragment dintr-un interviu cu Marius Ancuţa, despre viitorul Snookerului în România:

– Am înţeles că în România nu s-a făcut niciodată break-ul maxim, de 147. Care ar fi explicaţia sinceră?
– Diferenţa dintre 1876 şi 2006, anii de naştere ai snooker-ului mondial şi al snooker-ului romanesc.

– De ce are nevoie un jucător român ca să ajungă printre primii 30 din lume? 
– Bani, mai multe competiții și competitori tari, antrenori buni de nivel internațional, psihologi și de ce nu manageri cu experiență

– Aţi încuraja un tânăr român să se apuce de snooker de performanţă, dacă e foarte talentat? I-aţi spune că are şanse să-l comentaţi, într-o zi, la Eurosport sau i-aţi recomanda să facă asta ca pe un hobby şi să-şi găsească „un job adevărat”?
– Eu sunt convins că voi găsi, în anii ce vin, românul ce ne va reprezenta în circuitul mondial profesionist. Altfel spus da, pe acel român în care cred încă de pe acum îl voi și susține să ajungă acolo sus.

Marius Ancuţa, alături de campionii mondial John Higgins şi Ken Doherty şi arbitrul internaţional Alex Crişan, la Snooker Club Cluj, în martie 2016, înaintea evenimentului Cluj Snooker Days.

Leave a Reply