Clujlife: Jos pălăria pentru Snooker Club Cluj

Pentru că seara petrecută jucând snooker este atât de recentă, nu pot să nu îl includ în lista aceasta, mai ales după cât de bine m-am distrat văzând că am două mâini stângi, cărora le ia 2 ore să învețe să manevreze un tac nevinovat. Dar și când am prins schema… s-a terminat jocul și a trebuit să plecăm acasă. But sure as hell I will be back. Pentru că mi-a plăcut jocul în sine, mult mai mult decât biliardul și agitația sălilor în care poți juca. La snooker mergi când vrei să ieși din aglomerația locurilor pe care le frecventezi de obicei, cânpoza snooker clujlifed vrei să ai parte de o seară liniștită cu un prieten, să puteți să vă concentrați pe joc, nu pe povești și isprave prin care ați mai trecut. Am povestit aici mai multe.

 

Noi am jucat la Snooker Club și jos pălăria pentru ce au creat acolo. Parcă intri într-o altă lume, o lume atemporală în care orele sunt măsurate în punctele jucătorilor. Nici nu știam că este posibil să te simți atât de relaxat și calm într-o sală de joc.

 

Prețurile sunt de 20 lei/oră de luni până joi și 25 lei/oră de vineri până duminică şi puteţi merge în orice zi a săptămânii în intervalul orar 12.00 – 00.00. Mergeți, vă garantez că o să vă placă!

Ecaterina Trincă (Clujlife.com)

Articolul complet

Leave a Reply