Lorin Druţă a câştigat Cupa Caritabilă de iarnă. Peste 1000 de lei, strânşi pentru copii

UPDATE: Lorin Druţă a câştigat Cupa Caritabilă de Iarnă, după 4-3 în finală cu Claudiu Ilea, care a condus cu 2-0, dar a trebuit să se recunoască învins în cele din urmă. Druţă a realizat şi cel mai mare break al competiţiei, 39. dorut lorin druta claudiu ilea Snooker Club Cluj a strâns peste 1000 de lei pentru copiii îngrijiți de călugărițele de la "Casa de tip familial Maica Domnului " din Cluj-Napoca. Clasament final şi premii: Locul 1 - Lorin Druță - abonament Gold + abonament Bronze pentru break Locul 2 - Claudiu Ilea - abonament Silver Locurile 3 - Valentin Stroe și Cristian Vințu - abonamente Bronze Ştirea iniţială: cupa-caritabila-snooker-cover Încrucişăm tacurile pentru copii. Luptăm - cum ştim mai bine,  prin sport - pentru a le oferi un prezent mai bun celor cu un trecut chinuit şi fără un viitor limpede.

Jucăm snooker în weekendul 17-18 decembrie. Taxa de intrare e 50 de lei, iar toţi banii merg la copiii îngrijiți de călugărițele de la "Casa de tip familial Maica Domnului " din Cluj-Napoca.

Îi aşteptăm, ca în ediţiile trecute, pe cei mai buni jucători de snooker din Transilvania şi nu numai.

Vor fi şi PREMII: locul 1 va câştiga un abonament Gold (30 de ore) la Snooker Club Cluj, locul 2 - un abonament Silver (20 de ore), locurile 3 şi 4 - abonament Bronze (10 ore), iar cel mai mare break - un abonament Bronze. Mai multe detalii despre abonamente, aici.

Sistem de joc: eliminatoriu. În primele faze se joacă 2/3 frame-uri, iar din semifinale: 3/5 frame-uri.

Dresscode: cămaşă, vestă şi papion.

Înscrieri: din 23 noiembrie, la Snooker Club Cluj, pe Calea Baciului 1-3.

Leave a Reply